January 22, 2019
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație


Structura de prevenire a criminalității și polițiștii de la Serviciul Rutier, sprijiniți de reprezentanții Clubului „Valah Motors” din Târgoviște și cei de la „Retromobil Club” România, au organizat o activitate la Muzeul Poliției Române pentru a marca „Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație”.

Activitatea a debutat cu discursul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, comisar șef de poliție Zepiși Danil, care a subliniat importanța respectării normelor rutiere pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație.

Participanții, copii de toate vârstele, părinți, polițiști și motocicliști, au ținut un moment de reculegere pentru victimele accidentelor rutiere.

Copiii și părinții au avut posibilitatea testării ochelarilor Drager prin intermediul cărora au trăit reacțiile și consecințele consumului de alcool și droguri.

„Supraviețuitorii” – expoziția de scaune extrase din epavele autovehiculele implicate în accidente rutiere grave și autovehiculele de epocă expuse în curtea Muzeului au constituit alte puncte de interes pentru școlari.

Activitatea s-a încheiat cu  vizita gratuită la Muzeul Poliției Române.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.