March 29, 2024
News Ticker

Campanie de donare de sânge! Salvează o viața alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!

În contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii din spitalele din România, pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa şi beneficiile donării de sânge, precum şi pentru completarea stocului sangvin local, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa se va organiza a II-a ediţe a campaniei de donare de sânge “Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!

Acţiunea de recoltare de sânge se va desfăşura în perioada 20 – 24 noiembrie, la Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa cu sprijinul personalului medical de specialitate.

În luna aprilie, când s-a desfăşurat prima ediţie a acestei campanii de donare de sânge, peste 100 de jandarmi şi cetăţeni voluntari au dat dovadă de solidaritate faţă de semeni conştientizând faptul că prin sângele donat pot salva viaţa mai multor persoane aflate în suferinţă.

Jandarmeria Română se situază pe locul al treilea în ceea ce priveşte încrederea cetăţenilor în instituţiile executive ale statului, după Pompieri şi Armată (conform sondajului INSCOP realizat în anul 2016). Acest lucru creează premisele unui impact pozitiv al acestei campanii umanitare realizate de o instituţie importantă pentru oameni.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1