January 19, 2019
News Ticker

Exclusiv! Liderul PES Dâmbovița, Ciprian Amuza, la reuniunea organizațiilor PES din Nord-Vest, la Satu Mare


Liderul PES Activists Dâmbovița și vicepreședinte PES la nivel național, Ciprian Amuza, Ambasador Pactul pentru Tineri pentru România, a participat la reuniunea organizațiilor PES Actrivists România din Regiunea de Nord-Vest și la conferința derulată sub genericul “Dialoguri europene privind Președinția României a Consiliului Uniunii Europene”, la Satu Mare.

Liderul PES Dâmbovița a fost singurul oficial al board-ului PES din România prezent la evenimentul de la Satu Mare care nu reprezenta o organizație județeană a Partidului Socialiștilor Europeni din nord-vestul țării.

La reuniune au participat Ministrul Victor Negrescu – președinte coordonator național PES Activists România, Janina Sitaru – secretar general, lideri județeni de organizații PES, parlamentari și activiști PES.

Le-am mulțumit gazdelor pentru invitația pe care mi-au adresat-o, fiind onorat să particip la un eveniment atât de important, la care au fost prezenți atât de mulți colegi și prieteni foarte dragi.

România nu are ce să mai demonstreze ! România trebuie să lucreze profesionist și să arate ca o țară europeană. Poate să facă acest lucru și sunt încredințat că, după preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene, România va fi altceva, din toate punctele de vedere. Sigur că, datorită președintelui Victor Negrescu în Cabinetul Tudose, țara noastră a făcut pași importanți pentru pregătirea deținerii președinției Consiliului Uniunii Europene, iar dezbaterile de la Satu Mare au fost extrem de interesante și de utile pentru a înțelege cât de important este rolul pe care țara noastră îl va avea în complicatul context regional și european. De altfel, un eveniment identic îl vom organiza și noi, la Târgoviște, pe 7 noiembrie“, ne-a mărturisit Ciprian Amuza.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.