January 19, 2019
News Ticker

Deputatul PSD, Oana Vlăducă: “Suntem în plină campanie de întâlniri în teritoriu!”


Toți liderii PSD din Dâmbovița se află în plină campanie de întâlniri cu cetățenii în teritoriu, în baza unui program pre-stabilit la reuniunile Biroului Permanent Județean, întâlniri la care participă toți parlamentării, primari, viceprimări, aleși județeni și locali, președinți de organizații locale.

Suntem în plină campanie de întâlniri în teritoriu, cu organizațiile noastre locale, membri și simpatizanți, cu cetatenii.
De fiecare dată, găsesc demersul și mai util, și mai eficient. Partidul Social Democrat a făcut foarte multe lucruri bune, dar atuul său de forță rămâne acesta: a găsit mereu timp suficient să stea de vorbă cu “teritoriul”, să-i asculte pe oameni, să-i înțeleagă. Înseamnă atât de mult și activitatea asta constantă te păstrează permanent “legat” de realitate.

Suntem toți, președintele organizației, parlamentarii județului, membrii Biroului Permanent Județean, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali uniți și mobilizați în această caravană și am încredere maximă în demersul nostru. #AlăturiDeOameni nu a fost niciodată un simplu slogan pentru PSD, ci un program fundamental al partidului.

Ne vedem în continuare!”, a mărturisit deputatul Oana Vlăducă – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Marius Dumitrache

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.