January 19, 2019
News Ticker

Mr. Mănescu, How Do You Do?! Iată în ce condiții groaznice se antrenează luptătorii campioni, în Sala Sporturilor din Târgoviște


Iată în ce condiții groaznice se antrenează luptătorii campioni, elevii antrenorului Cornel Cornea, în Sala Sporturilor din Târgoviște! Aceiași care au cucerit medalii la Finala Campionatului Național de Juniori, desfășurată la Cluj Napoca. Cu saltele în care plouă și cu instalații electrice în care se infiltrează apa, situație care ar putea conduce, Doamne Ferește!, la un eveniment nefericit.

Asta în timp ce directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița, prof. dr. Claudiu Mănescu, nu vede, nu simte și nu aude nimic! Și, evident, ridică din umeri, ca de obicei!

Maestre! Mr.Mănescu! How Do You Do?! Caută, găsește soluții, fă ceva! Că d’aia conduci destinele sportului dâmbovițean, să cunoști și să ai capacitatea să rezolvi toate problemele. Și să ai voință!

Poate acum te înduri și astupi găurile din tavan! Pune și tu un acoperiș! Fă ceva! Fă-te util! Sau, pur și simplu, fă-te că lucrezi, frate!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.