January 22, 2019
News Ticker

Vreți să circulați cu Taxi-ul în Târgoviște?! S-a scumpit! Asteptăm autobuzele ECO


Serviciul de Taxi s-a scumpit substanțial în Municipiul Târgoviște, taximetriștii fiind îngrijorați de scăderea semnificativă a numărului clienților. Astfel, de la 1,77/km, o cursă de Taxi a ajuns la 2,18-2,19/km, pasagerii finnd nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar, majorarea fiind de 40 bani/km.

Ne-au obligat dispecerii, chiar dacă ne-a scăzut numărul pasagerilor! Din păcate, noi nu mai suntem reprezentați în sindicat, după ce George Stan a ales să renunțe la funcția de președinte al Sindicatului Taximetriștilor. S-au găsit unii să critice că se ducea pe banii noștri la tot felul de consfătuiri, noi plătind o taxă modică de 5 lei/luna la Sindicat. Acum suntem ai nimănui, iar firmele de Taxi fac legea”, ne-a mărturisit unul dintre taximetriștii care operează la nivelul Municipiului Târgoviște.

Așa încât, târgoviștenilor nu le rămâne decât varianta transportului public ECO, derulat cu fonduri europene, de peste 20 milioane de euro de către Executiv, ori … mersul pe jos! Că-i mai sănătos!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.