January 18, 2019
News Ticker

Președintele CJD, Alexandru Oprea, mesaj de Ziua Armatei Române


Stimate cadre ale Armatei Române,

Ziua de astăzi este ziua tuturor celor care vă dedicați viața unui țel suprem – apărarea națională. Este un angajament măreț, dificil și plin de primejdii, pe care și l-au asumat zeci de mii de patrioți pentru liniștea noastră, a milioane de români.

Pentru alegerea făcută, vă datorăm infinit respect și nemărginită mulțumire. Nu vom uita niciodată faptul că, indiferent de vremuri, îndatorirea dumneavoastră a purtat un singur nume – România, la fel cum nu vom uita niciodată faptul că în spatele fiecărui militar al Armatei Române vom regăsi vieți, destine și familii îngrijorate, dar – cel mai mult, vom regăsi eroi.

Cu toții știm și istoria ne confirmă faptul că ați fost eroi de fiecare dată când ați plecat să vă îndepliniți misiunea și veți rămâne eroi în fiecare zi a vieții dumneavoastră. Este un statut pe care cu greu l-ați dobândit, dar care nu se pierde niciodată.

Datorită curajului pe care l-ați așezat mai presus de temeri, românii au devenit mai puternici, valorile și simbolurile vitejiei acestui popor au căpătat renume, iar națiunea a triumfat.

Datorită Armatei Române, România e mai sigură!

În amintirea tuturor celor care au păstrat, de-a lungul timpului, acest sentiment de sacrificiu, vă mulțumesc, vă doresc succes în misiunea de apărare a țării și multă sănătate!

La mulți ani!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.