February 22, 2019
News Ticker

Jandarmeria Dâmbovița! Măsuri pentru pregătirea noului sezon competițional


Pentru creşterea gradului de siguranţă al participanţilor la jocurile şi competiţiile sportive în sezonul 2017 – 2018 la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, s-au executat o serie de activităţi de analiză, pregătire, cooperare şi stabilire a priorităţilor  de acţiune.

Sezonul competiţional 2017 – 2018 regăseşte aceleaşi echipe din sezonul precedent:

a) în cadrul ligilor de fotbal:

  • liga a II- a A.F.C. Chindia Târgovişte;
  • liga a III – a C.S.M- Flacăra Moreni, A.S.F.C. Aninoasa, A.C.S. Urban Titu;

b) în cadrul Ligii Naţionale de Baschet Feminin – C.S.M. Târgovişte;

c) în cadrul Diviziei A1 Volei Feminin – C.S.M. Târgovişte

Au fost desfăşurate activităţi comune cu reprezentaţii cluburilor, organizatorii, responsabilii de ordine şi siguranţă publică pentru verificarea condiţiilor de siguranţă şi securitate a arenelor sportive pe care urmează să se desfăşoare jocuri, competiţii cu grad de risc.

Cu prioritate s-a acţionat pentru instruirea personalului implicat în asigurarea măsurilor de ordine publică în zona arenelor sportive atât cu efectivele proprii cât şi cu efectivele din cadrul societăţilor de pază şi protecţie sau poliţie locală.

Sezonul competiţional 2017 – 2018  va debuta  cu o sedinţă de analiză comună la care sunt invitaţi  reprezentanţii cluburilor de fotbal/baschet/volei, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Dâmboviţa, I.P.J.Dâmboviţa, I.S.U. Dâmboviţa, Poliţiei Locale, S.C. Municipal Security Târgovişte  toţi cu atribuţii pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă pe timpul desfăşurării jocurilor sportive, în scopul stabilirii măsurilor necesare diminuării riscurilor şi vulnerabilităţilor identificate cu ocazia desfăşurării partidelor de fotbal şi nu numai, pe sezonul precedent.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.