April 19, 2024
News Ticker

Crizantema Retail Park! Investiție britanică, MALL de 25 de milioane de euro în Târgoviște

CRIZANTEMA RETAIL PARK este o investiție străină în Târgoviște, a unui grup majoritar britanic, de cca 25 milioane EUR care poate să fie finalizată până la sfârșitul lui 2018 și crează o sinergie economică cu investiția ARCTIC din sudul Municipiului Târgoviște.

Proiectul Crizantema se adresează unui potențial public de peste 250.000 de locuitori pe un bazin de consumatori în proximitatea a cca 30 minute de timp de transport auto.

CRIZANTEMA RETAIL PARK completează în mod urbanistic modern și de calitate dezvoltarea accelerată din zona Campusului Universitar Valahia și zonele rezidențiale din periurbanul nordic al Municipiului Târgoviște.

CRIZANTEMA RETAIL PARK este amplasat  într-o zonă de tranzit major la intersecția celor două axe de circulație de la nivel județean respectiv axa SUD-NORD București-Târgoviște către nordul județului și mai deprte Sinaia și axa EST-VEST Ploiești(sau/și Moreni) – Târgoviște – Găești și mai deprte spre A1 către Pitești.  Acest amplasament asigură condițiile necesare să descongestioneze traficul din municipiul resedintă de județ și să pună în valoare utilizarea inelului de centură pentru un acces mai facil.

CRIZANTEMA RETAIL PARK poate contribui semnificativ la relasarea economică a Municipiului Târgoviște cu noi locuri de muncă directe și indirecte, stimularea serviciilor și livrărilor de produse proaspete, fiscalizarea comerțului și serviciilor din zonă.

Amplasamentul CRIZANTEMA RETAIL PARK este situat la intrarea în Municipiul Târgoviște dinspre Pucioasa nu va concura prin proximitate în mod neloial micul comerț de retail, cu piețele tradiționale, cu spațiile de alimentație publică în centru și alte zone ale municipiului.

Targovistenii, dâmbovițenii din împrejurimi și din nord, locuitori ai zonelor Voinesti, Pucioasa și Fieni nu vor mai trebui să se deplaseze în București și în celelalte reședințe de județ învecinate, Pitești și Ploiești pentru a petrece timpul liber și a face cumpărături iar astfel disponibilitățile în numerar de la populație vor rămâne introduse în economia județului nostru.

CRIZANTEMA RETAIL PARK poate deveni un proiect de dezvoltare economică de succes, punct de atracție pentru locuitorii zonei metropolitane a Bucureștiului dar și a unui areal mai extins din județele învecinate, complementar dezvoltării agroturismului și turismului de weekend din nordul județului nostru și din viitoarea stațiune Padina-Peștera  similar complementarității între Ploiești Shopping City și stațiunile de pe Valea Prahovei.

 

Facebook Comments Box

2 Comments

  1. Sper sa nu se finalizeze cu o noua “exploatare de balast” in municipiul Targoviste ca “Iulius Moll”-ul din spatele blocurilor H.

  2. Până la urmă cum e, “disponibilitățile în numerar de la populație” rămân în județ sau se duc în Marea Britanie?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1