April 19, 2024
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, Cetățean de Onoare al Raionului Ialoveni

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu-secretarul Biroului Permanent al Senatului și președintele Comisiei Parlamentare de Control al SRI, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Raionului Ialoveni, pentru contribuția adusă la dezvoltarea comunității din Republica Moldova.
Am răspuns cu drag invitației conducerii raionale din Ialoveni de a participa la festivitatea ce marchează 4 decenii de când există Raionul.

Sunt unul dintre cei care au militat cu ambiție pentru dezvoltarea relației dintre cele 2 țări surori și am făcut asta prin lucruri concrete. În Ialoveni, se construiește o grădiniță nouă cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Dâmbovița, proiect pe care l-am demarat când eram președinte al administrației județene. Lucrarea va fi gata la sfârșitul lunii august și voi fi fericit să mă aflu în mijlocul oamenilor de acolo atunci când copii vor intra în noua locație.

Cred în continuare în parteneriatul și proiectele comune pe care le putem realiza.

La festivitatea solemnă au participat, alături de delegația județului Dâmbovița, președintele Parlamentului de la Chișinău – Adrian Candu și ministrul Culturii – Monica Babuc”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu-președintele PSD Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1