February 22, 2019
News Ticker

Veste bună pentru dâmbovițeni! Premierul Grindeanu anunță urgentarea proiectelor privind DN7 și DN71


Excelentă veste pentru dâmbovițeni privind 2 proiecte prioritare de modernizare a infrastructurii rutiere, DN7 (Baldana-Titu pe 4 benzi) și DN 71 (Baldana-Târgoviște-Sinaia), prioritate guvernamentală anunțată de către premierul Sorin Grindeanu, la Găești.

Șeful Executivului a anunțat că Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va fi prezent la Târgoviște săptămâna viitoare, tot la invitația senatorului Adrian Țuțuianu-președintele PSD Dâmbovița, tocmai pentru a dezbate aceste 2 proiecte de importantă majoră pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, prioritare (și) pentru administrația județeană.

Am avut o discuție cu dl.președinte Adrian Țuțuianu cu privire la drumurile care sunt absolut necesare pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, un județ care se află un pic strâns între alte zone mai dezvoltate din punct de vedere economic, fie că e vorba de București, Prahova sau Argeș.

 Interesul nostru este să oferim toate condițiile, astfel încât și Dâmbovița să crească din punct de vedere economic. Una dintre posibilități este legată de DN7, Baldana-Titu, și pot să vă spun că estimarea celor de la CNAIR este că, până la sfârșitul lunii aprilie, să fie lansată procedura de achiziție. Un alt drum extrem de important este Baldana-Târgoviște-Sinaia. În acest moment este în curs de actualizare proiectul de avizare a studiului de fezabilitate. Toate aceste proceduri vor fi terminate, iar CNAIR estimează că procedura de achiziție publică de proiectare și execuție, împreună, va fi demarată la începutul semestrului II“, a precizat Prim-Ministrul Sorin Grindeanu.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.