April 18, 2024
News Ticker

Exclusiv! Află prioritățile parlamentarilor PSD pentru Dâmbovița

În perspectiva adoptării Bugetului de Stat pentru anul 2017, stafful PSD Dâmbovița a stabilit deja prioritățile legislative ale parlamentărilor social-democrați pentru Dâmbovița.

 Astfel, pe lista de priorități figurează Drumul pe 4 benzi Baldana-Târgoviște-Sinaia, drumul care leagă Dâmbovița de Prahova, proiectul pentru Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște, Școala de Cavalerie, noul stadion și Complexul Sportiv, Locuințele ANL din Cartierul Sagricom-Târgoviște, stațiunea montană Moroieni-Padina-Peștera, rezolvarea problemei apei potabile din nordul județului etc.

 “Am avut o primă întrevedere cu primarul Municipiului Târgoviște, dl. Cristi Stan și am pus la punct împreună o listă de priorități pentru dezvoltarea comunității locale, vom avea o ședință ordinară a ADI Apă Dâmbovița și voi avea și o întâlnire și cu primarii localităților Pucioasa, Fieni și Moroieni. Avem foarte multă treabă și, odată cu schimbarea Executivului, sperăm să beneficiem, în sfârșit, și de un consistent sprijin guvernamental. Avem mare încredere în noul Guvern și suntem încredințați că va fi deblocată situația și la nivelul proiectelor europene“, ne-a mărturisit Alexandru Oprea-vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

 Toți parlamentarii PSD Dâmbovița vor avea obligația să sprijine derularea proiectelor la nivelul județului Dâmbovița, dar se așteaptă suport și din partea celor 3 parlamentari dâmbovițeni ai opoziției, de la PNL și USR.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1