March 28, 2024
News Ticker

Aleșii PNL nesocotesc ordinul lui Cezar Preda! Iar s-au abținut de la vot în ședința CJD

Consilierii județeni PNL iar s-au abținut de la vot la ultima reuniune CJD a anului 2017, prezidată de Adrian Țuțuianu, în dezacord cu viziunea liderului PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, care a afirmat că s-a întâlnit,” într-o zi minunată de iarnă, cu mult soare“, cu președintele CJD și PSD, Adrian Țuțuianu, înainte de Crăciun, că și-au urat reciproc Sărbători Fericite, asigurându-l că PNL nu se va opune proiectelor ce vizează dezvoltarea județului.

 De altfel, și reprezentanții mass-media au primit asigurări de același tip, doar că “minunea” n-a durat decât de Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului, pentru că, la ultima ședința CJD a anului 2016, aleșii PNL, în corpore, s-au abținut de la vot la două proiecte de hotărâre importante.

 Primul viza includerea în domeniul public al județului Dâmbovița a 3 apartamente cu destinația “locuințe de serviciu“, situate în municipiul Târgoviște, strada Justiției, nr.37-39, iar cel de-al doilea-aprobarea contului de execuție estimat al bugetului propriu al județului, la 31 decembrie 2016.

 Din 31 de aleși județeni prezenți, 20 au votat “pentru” (PSD), iar 11 s-au abținut (PNL), ambele proiecte de hotărâre fiind aprobate.

 “Suntem consecvenți. Ne-am abținut și atunci, ne abținem și acum ! Dar au trecut, nu ?!”, și-a motivat votul Aurelian Popa-fostul prefect al județului, liderul consilierilor județeni PNL Dâmbovița.

 Și-atunci cum (mai) rămâne cu promisiunea liderului Cezar Preda ?! Aleșii județeni au intrat în coliziune directă cu președintele PNL Dâmbovița sau a fost vorba doar de o “abureală” de sărbători, menită să adoarmă “vigilența” puterii administrative județene și a adversarului politic ?

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1