January 18, 2019
News Ticker

Primăria Târgoviște! Proiecte de peste 24 de milioane de euro pe zona de asistență socială


Conducerea Primăriei Târgoviște a prezentat principalele proiecte pe care și le propune să le implementeze pe zona de asistență socială, în cadrul Programului de Finanțare Europeană în derulare.

Valoarea totală a proiectelor care urmează să fie implementate prin Direcția de Asistență Socială depășește 24 de milioane de euro și vizează investiții în valoare de 4,5 milioane de euro prin modernizarea, reabilitarea și extinderea a 5 creșe din municipiul Târgoviște (creșa nr. 2, creșa nr. 8, creșa nr. 13, creșa nr. 14 și creșa. nr 16), accesarea unui proiect în valoare de 3,2 milioane de euro având ca obiectiv crearea de locuri de muncă, accesarea a 2 proiecte în valoare totală de 9,5 milioane de euro pentru combaterea excluziunii sociale și a sărăciei, accesarea unui proiect integrat în valoare de 7,5 milioane de euro având ca obiective reabilitarea infrastructurii rutiere și a spațiilor verzi, construirea de locuințe sociale, dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate și formarea profesională, vizate fiind cartierele Matei Voievod, Suseni, Priseaca, Prepeleac și zona Teiș.

Aceste proiecte vin să completeze portofoliul de proiecte cu finanțare europeană în valoare de peste 40 de milioane de euro pe care Primăria Târgoviște intenționează să le acceseze direct în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020!”,

a mărturisit Daniel Cristian Stan-primarul Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.