February 21, 2019
News Ticker

Liviu Dragnea, despre Sorin Grindeanu: “Este loial programului de guvernare propus de PSD !”


În ultimele două săptămâni a fost un singur lucru care m-a măcinat. Zi și noapte. Responsabilitatea. Responsabilitatea dată de voi, într-un număr atât de mare, prin vot. Această responsabilitate a stat și la baza deciziei luate astăzi.
Am spus în campanie și apoi, de mai multe ori, că nu vreau să obțin o funcție forțând o lege, chiar dacă toată lumea spune că aceasta este neconstituțională. De aceea, decizia mea a fost de a merge în continuare pe realizarea obiectivelor noastre, așa cum am promis: mai mulți bani în buzunarele românilor, bunăstare, libertatea de a gândi, de a spera, dreptul de a avea un sistem de sănătate bun, un sistem educațional performant, dreptul de a ne putea hrăni cu produsele pământului nostru, de a avea autostrăzi, dreptul la o viață mai bună!
Drept urmare, am declinat propunerea colegilor în ceea ce mă privește și am decis să înaintăm președintelui o nouă propunere a majorității PSD-ALDE în persoana colegului nostru Sorin Grindeanu.
Un coleg care da, este loial! Este loial, în primul rând, programului de guvernare propus de PSD. Și da, Sorin are capacitatea să înțeleagă că acest program este îndreptat către români
.” a mărturisit Liviu Dragnea-președintele Partidului Social Democrat.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.