January 22, 2019
News Ticker

Khimik Yuzhne, adversarul echipei CSM Târgoviște în CEV Cup


Luna ianuarie ne va aduce și primul duel internațional din acest sezon la volei. Echipa noastră, antrenată de Dragan Nesic, va da piept cu ucrainiencele de la Volei Club Khimik Yuzhne. Echipa este antrenată de unul dintre cei mai buni antrenori de volei din Ucraina – Andrei Romanovici (44 ani) și este de șase ori consecutiv campioană a Ucrainei, dar și câștigatoare în trei rânduri a Cupei Ucrainei.

Campioana Ucrainei și adversara echipei noastre este o prezență obișnuită a cupelor europene la volei, fiind sfert-finalistă a CEV Cup în sezonul 2015/2016.

Meciurile vor avea loc după cum urmează: pe 11 ianuarie la Târgoviște în Sala Sporturilor și returul pe 23 ianuarie în  Sala “Olimp” din Yuzhny.

Așteptăm cu interes duelul cu echipa campioană a Ucrainei și sperăm cu toții într-o calificare. Nu va fi deloc ușor, având în vedere că vom întâlni o echipă obișnuită cu aceste confruntări internaționale, dar mai ales ținând cont de faptul că este campioana Ucrainei din ultimii șase ani. Cu siguranță vom aborda această dublă manșă cu gândul la o calificare în fază următoare, pentru că avem un lot valoros de la care aștept confirmări în anul 2017″, a declarat  președintele clubului, prof. Ciprian Prisăcaru.

 Sursa – csmtargoviste.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.