January 22, 2019
News Ticker

Catedrala din Târgoviște! Iubire și solidaritate creștină prin acțiuni filantropice


Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, slujitorii Catedralei Mitropolitane din Târgoviște, împreună cu tineri din Comitetul parohial de tineret, au mers cu colindul și au oferit daruri, la copiii de la următoarele centre sociale: Centrul rezidențial de tip familial de la Șotânga, Centrul de zi de la Șotânga și Centrul Acasă din Aninoasa. Apoi, au colindat și au oferit daruri celor 30 de bătrâni de la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Caminul Villa Orchidea de lângă Târgoviște.

La Catedrală au venit cu colindul mai multe grupuri de copii, după cum urmează: de la Școala Coresi, însoțiți de doamnele Prof. Simona Mihai și Prof. Elena Marica, de la Școala Vasile Cârlova, însoțiți de doamna Prof. Simona Matei, foști elevi de la Școala Specială din Târgoviște, precum și alte grupuri de copii.

Darurile oferite, în valoare de peste 5.000 lei, se constituie într-o mărturie a solidarității și iubirii creștine, în această perioadă din apropierea sărbătorii Nașterii Domnului.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.