January 18, 2019
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! Noi activități educaționale și sociale


 

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, au avut loc, în Arhiepiscopia Târgoviștei, următoarele acțiuni educaționale și social-filantropice, în valoare de peste 10.000 lei:

În cadrul Parteneriatului dintre Biserică și Școală, la biserica Sf. Împărați Constantin și Elena din Parohia Sălcuța, au colindat elevi de la Scoala generală Pictor Nicolae Grigorescu din Titu și copii de la Grădinița cu program normal din Sălcuța.

Centrului Floarea Speranței din Pucioasa, Arhiepiscopia Târgoviștei i-a oferit 55 lenjerii și 8 pungi detergent, Centrului de Asistență Medico –Socială din Răcari i-au fost oferite 120 lenjerii si 16 saci cu detergent, iar Centrului rezidențial de persoane vârstnice din Mereni din com. Conțești, 60 lenjerii si 8 pungi detergent. Cu aceasta ocazie, în cadrul Parteneriatului dintre Biserică și Școală, elevi ai Școlii gimnaziale Conțești au susținut un concert de colinde, sub coordonarea doamnei Prof. Alina Radu și a domnului Prof. de Religie Adrian Mirică.

Aceste acțiuni social-filantropice și educaționale se constituie în semne ale iubirii față de aproapele și în modele demne de urmat în comunitatea noastră locală, în această perioadă specială a anului.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.