January 22, 2019
News Ticker

Vești bune pentru practicanții înotului! Scad tarifele la Complexul Turistic de Natație Târgoviște


Veşti bune pentru toţi iubitorii înotului şi ai sportului în general! Începând cu data de 01.01.2017, tarifele pentru serviciile oferite de Complexul Turistic de Nataţie scad semnificativ şi se oferă şi o serie de gratuităţi.

Astfel, copiii cu vârstă mai mică de 7 ani vor avea acces gratuit atât în zona ștrandurilor exterioare cât și în bazinul acoperit. Totodată, taxa de parcare de 10 lei va fi eliminată, iar tarifele de acces al adulților la ștrandurile exterioare scad cu 10 lei, respectiv până la 20 lei/zi, de luni până vineri, respectiv 25 lei/zi, în week-end. Tot pentru accesul la ștrandurile exterioare, copiii în vârstă de 7-18 ani, elevii, studenții și pensionarii vor plăti numai 10 lei/zi (de luni până vineri), respectiv 12,5 lei/zi, în week-end.

Și tarifele aferente bazinului acoperit înregistrează o scădere de 5 lei, respectiv până la 20 lei/zi, de luni până vineri, respectiv 25 lei/zi, în week-end. În același sens, copiii în vârstă de 7-18 ani, elevii, studenții și pensionarii vor plăti numai 10 lei/zi (de luni până vineri), respectiv 12,5 lei/zi, în week-end. Precizăm că valoarea unui abonament lunar pentru accesul nelimitat la bazinul acoperit este de 160 lei/lună și respectiv 80 lei/ lună, pentru copii în vârstă de 7-18 ani, elevi, studenți și pensionari.

Totodată, tariful aferent utilizării terenului de minifotbal scade de la 100 lei/ora la 50 lei/oră, respectiv de la 120 lei/oră la 80 lei/oră, pe timp de noapte, o scădere semnificativă înregistrează și tarifele aferente utilizării terenului de baschet, ajungând la 15 lei/oră, respectiv 25 lei/oră, pe timp de noapte.”,

a mărturisit Daniel Cristian Stan-primarul Municipiului Târgoviște.

20161219_8_0

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.