January 22, 2019
News Ticker

CJD investește! Utilaje noi la SC LDP SA Dâmbovița


Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a efectuat o vizită de lucru la baza Societăţii Comerciale Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa situată în localitatea Comişani.

Cu acest prilej, preşedintele Adrian Ţuţuianu a verificat situaţia utilajelor din dotarea SC LDP SA necesare activităţii de deszăpezire. În prezent, societatea deţine atât materiale antiderapante, cât şi utilaje care pot acoperi necesarul de deszăpezire din sezonul de iarnă.

SC LDP Dâmboviţa SA a achiziţionat recent patru utilaje pentru deszăpezire ce urmează a fi folosite în viitor pentru această cauză. Practic, în dotarea societăţii există un total de 87 de astfel utilaje.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: „Am reuşit să finalizăm procedurile de achiziţie publică la SC LDP Dâmboviţa SA pentru mai multe utilaje. Am făcut dotări în cuantum de 973.695,74 lei cu TVA. S-au achiziţionat următoarele mijloace: un autovehicul multifuncţional marca Mercedes Benz tip Unimog + accesorii, două autobasculuante 8*4, buldoexcavator şi echipamente auxiliare pentru întreţinere drumuri vară – iarnă. Achiziţiile au fost derulate de către SC LDP Dâmboviţa SA.  Vom continua anul viitor să cumpărăm şi alte utilaje necesare lucrărilor de întreţinere ţi reparaţie a drumurilor judeţene. Mă refer la un utilaj care să sape şanţuri, la un utilaj complex care să asigure tăierea de vegetaţie. De asemenea, ne dorim să continuăm să îmbogăţim parcul de utilaje care este foarte vechi cu autobasculante, cu alte utilaje de construcţii care sunt absolut necesare.”

La vizita de lucru a participat şi directorul general al SC LDP Dâmboviţa SA, Mihail Cristian Avanu.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.