January 23, 2019
News Ticker

Au sfidat ordinul de la partid! 3 aleși județeni PNL, prezenți la ședința CJD


3 dintre consilierii județeni PNL au ales să sfideze ordinul primit de la partid în miez de noapte și să fie prezenți la ultima ședința ordinară a anului a CJD, asigurând cvorumul necesar desfășurării reuniunii.

Teodor Buta, Dănuț Tică și Adrian Stan au înțeles că au fost aleși să reprezinte interesele dâmbovițenilor, motivat și de faptul că, pe ordinea de zi, figurau proiecte de hotărâre extrem de importante, ce trebuiau adoptate sau nu la final de an.

Cei 24 de consilieri județeni prezenți, dintr-un total de 35, au aprobat toate cele 11 proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi, exceptând cel privitor la repartizarea la bugetele locale ale comunelor, orașelor și municipiilor a influențelor rezultate din rectificarea bugetului de stat pe anul 2016, adoptat însă cu 2 abțineri.

De remarcat că reuniunea CJD de miercuri dimineață a fost ultima prezidată de către Adrian Țuțuianu, care, potrivit unor surse, este tentat să opteze în favoarea mandatului de senator PSD de Dâmbovița și de potențial membru al viitorului Guvern în dauna continuării la șefia administrativă a județului. De asemenea, vicepreședintele Corneliu Ștefan va urma să depună jurământul în Parlament în calitate de deputat PSD de Dâmbovița.

În iunie 2016, 32 % dintre dâmbovițeni ne-au dat mandat să îi reprezentam in CJD … nu să ne ascundem după comunicate de presă postate la miezul nopții pe rețele de socializare!”, şi-a motivat Adrian Stan prezenţa la şedinţa CJD.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.