January 19, 2019
News Ticker

Cum să împarţi 36 de miliarde la 89 de localități?! Sedință cu scandal în CJD ?!


Se anticipează o reuniune cu scandal la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, la ultima ședința a anului 2016, pe rectificarea bugetară, și, probabil, ultima prezidată de Adrian Țuțuianu, care va părăsi conducerea administrativă a județului pentru un post în viitorul Cabinet.

Suma de 36, 6 miliarde de lei vechi ce urmează a fi repartizată unităților administrativ-teritoriale dâmbovițene este total insuficientă pentru necesitățile care ar depăși 350 de miliarde de lei vechi.

Am convocat reprezentanții UAT-urilor, în speță, primarii, pe data de 8 decembrie, am trimis și adrese către UAT să ne comunice de ce sume ar avea nevoie, dar și o solicitare către Direcția Finanțelor Publice Dâmbovița. Din 89 de localități, nu au venit decât 74, de exemplu, au lipsit primarii orașelor Titu și Răcari, iar de la Găești primarul și-a trimis viceprimarul, că pe ei nu-i interesează. La reuniune am adoptat și câteva criterii de repartizare a sumelor, dar, dacă nu-i interesează, ce să le facem ?! Cum să împarți 36 de miliarde la 89 de localități fără a exista nemulțumiri ?!”, a declarat Alexandru Oprea-vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, la Columna TV.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.