March 29, 2024
News Ticker

Chindia, cu ratările, UTA, cu golurile! Scor de neprezentare la Târgoviște

După 1-1 la Unirea Târlungeni și 0-3 cu UTA Arad, Chindia pare o grupare care nu mai sperie pe nimeni, fiind doar o umbră a redutabilei echipe din sezonul trecut sau din debutul campionatului. Este adevărat, a plecat Dani Popa la Dinamo, Grigore este accidentat în continuare, iar Cosmin Anton și-a luat iar lumea-n cap, preferând meleagurile britanice, totuși, sunt multe semne de întrebare pe marginea prestației unora dintre elevii lui Nicu Croitoru.

Să pierzi lamentabil cu UTA (marcatori-Curtuius, Andor și Petre-penalty), la scor de neprezentare, este permis mai puțin, dacă nu deloc, iar stafful tehnic și administrativ ar trebui să ia măsuri, până nu este prea târziu. Deocamdată, Chindia rămâne pe locul 7, cu 26 de puncte, însă jocul târgoviștenilor suferă, cu erori grave în defensivă și ratări exasperante în fața porții adverse.

Chindia a evoluat în formula : Meilă-Pătru, Vătavu, Ispas (min.68- C.Dinu), Martac-Parghel (min.66- Nisipeanu), G.Honciu, L.Mihai, Stoica-Neguț, Cherchez (min.85- Pencea). Antrenori : Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu.

În etapa următoare, Chindia Târgoviște – ASU Poli Timișoara, duminică, 4 decembrie, ora 11:30.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1