February 25, 2020
News Ticker

Richard Radu, lider PMP: ” PNL, un partid în care nici propriul premier, Dacian Cioloș, nu crede!”

Dacian Cioloș a dat un interviu ieri presei centrale despre care dâmbovițenii trebuie să știe. Premierul PNL  a declarat cu subiect și predicat, întrebat despre colaborarea cu PNL și USR, că nu se poate alătura unui proiect în care nu crede.

Electoratul de centru-dreapta din Dâmbovița, oamenii simpli din județ sunt puși într-o situație dificilă, în fața unei ipocrizii evidente. Cum poate promite PNL Dâmbovița  că va elimina sărăcia, va crea locuri de muncă, va dezvolta infrastructura, agricultura în județul nostru cu un premier care nu crede în partidul care îl susține?

Mai nou, Guvernul Cioloș- sprijinit vădit de PNL- nu mai susține nici legea salarizării unitare, după ce nu a fost de acord nici cu măririle de salarii din Educație și Sănătate votate de Parlament. Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a afirmat că noua lege a salarizării nu va fi finalizată de actualul Guvern. Declarația ministrului  vine după ce premierul Dacian Cioloș a dat asigurări că luna aceasta va finaliza legea, el spunând că nu a fost de acord cu măririle de salarii din Educație și Sănătate tocmai pentru că va veni cu o nouă lege a salarizării. Iată că minciuna este la ea acasa la Cioloș și PNL… Dâmbovița.

PMP  a atras atenția de fiecare dată, atunci când a avut ocazia, asupra manipulării electorale făcute de PNL Dâmbovița și la care este supusă, din nefericire, comunitatea noastră. Este fără precedent manipularea practicată de PNL și, mai ales, de PNL Dâmbovița.  Acum dâmbovițenii au șansa de a alege un partid care nu-i minte și care le spune adevărul cu orice riscuri, iar acesta este Partidul Mișcarea Populară!

Sărăcia nu poate fi eliminată cu minciuna, așa cum fac Cioloș și PNL; infrastructura și agricultura nu pot fi dezvoltate cu oameni din Guvernul Cioloș și PNL, care- după cum am arătat- nu se sprijină reciproc.

După 11 decembrie, PMP Dâmbovița va fi garantul comunității noastre în Parlament că toate proiectele asumate de viitoarea majoritate parlamentară vor include și județul nostru.

 

Richard Radu

Candidat PMP Dâmboviţa pentru Senatul României

678x150-richard

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.