February 25, 2020
News Ticker

Richard Radu, PMP Dâmboviţa: ” Guvernul Cioloş este o dezamăgire şi trebuie oprit!”

Candidatul PMP Dâmbovița pentru Senatul României, Richard Radu, a criticat în termeni deosebit de duri Cabinetul Cioloș cu prilejul bilanțului de un an de zile.

În opinia lui Radu, Dacian Cioloș și miniștrii săi nu au făcut altceva decât să vorbească despre ce vor să facă, sau despre ce trebuie să facă, dar practic nu au făcut nimic.

Am luat act cu stupoare de bilanțul festiv al Guvernului Cioloș, cel mai guraliv Cabinet al României, dar și cel cu cele mai puține realizări concrete. În locul lor, mi-ar fi rușine să-mi arăt fața la un an de la investire, în condițiile în care Cabinetul Dacian Cioloș, chipurile cel mai profesionist Cabinet din istorie, nu a reușit decât zero pe linie: zero fonduri europene în 2016, zero creșteri de salarii din inițiativă proprie, zero creștere a calității vieții pentru români, zero kilometri de autostradă. Nici măcar Cumințenia Pământului nu au reușit să o cumpere cum trebuie. Guvernul Cioloș este o dezamăgire și trebuie oprit de la continuarea mandatului, iar votul românilor din 11 decembrie va confirma acest lucru”,

a declarat Richard Radu, prim-vicepreşedinte PMP Dâmboviţa şi vicepreşedinte PMP la nivel national, cel care deschide lista PMP Dâmbovița pentru Senat.

Richard Radu, un specialist în administrație publică, a făcut și un altfel de bilanț al Guvernului Cioloș:

Bilanțul de un an al Guvernului nu poate să fie complet fără să ne uităm la câteva domenii cheie: Educație, Sănătate, Administrație Publică. Adică zonele care impactează în mod real viața românilor. Haideți să vedem ce a făcut Guvernul mai concret: În Sănătate a continuat haosul din spitale, a continuat falimentul Institutului Cantacuzino, a continuat caracatița Hexi Pharma. În Educație au fost schimbați directorii de școli ai PSD-ului cu alții apropiați de PNL și s-a efectuat bâlbâiala plagiatelor. În Administrație Publică ni s-au luat ochii cu Comisia de Tocat Hârtii, însă nu s-a efectuat nicio reformă pe fond”.

678x150-richard

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.