May 27, 2019
News Ticker

USR, o păcăleală mai mare decât madam Clotilde! “Au acționat după principiile staliniste ale PCR!”

Încep să iasă la iveală adevăruri șocante privind maniera “profund democratică” de conducere a USR, prin madam Clotilde și Nicușor Dan, capabili să-i “execute sumar”, fără nicio fărâmă de apărare, pe cei care au pus umărul la clădirea organizației județene Dâmbovița a Uniunii Salvați România.

Aurelian Toma Ionescu, unul dintre membrii fondatori și fost lider al USR Dâmbovița, relatează modul în care a fost executat politic, fără remușcări, de către conducerea USR.

Sincer vă spun, speram ca USR să fie acel partid minune pe care-l așteaptă românii de vreo două decenii încoace.
Nu de alta, dar cel puțin la nivel declarativ, partidul lui Nicușor Dan în frunte cu madam Clotilde (aleg să vă spun madam, pt ca v-ati romanizat), au ieșit pe piață cu un discurs perfect: noi sîntem altfel, vrem integritate, avem principii, nu ne vom compromite și vă promitem că o să facem o altfel de politică. Suna perfect, prea frumos ca să fie adevărat!

Apoi au urmat înscrierile în partid, asta după ”o riguroasă selecție”. De fapt, era mai greu să capeți statutul de membru USR decît să prinzi un loc în față la cozile de tristă amintire de pe vremea lui Ceaușescu. Inclusiv la Târgovişte, în cele din urmă oamenii au fost riguros selectați, fiind stabilită și o conducere cu oameni exclusiv din Dâmboviţa, printre care şi subsemnatul …

După care ne-am apucat de treabă, am făcut rost de un sediu și ne-am chinut să strîngem semnături. Numai că după ce ne-am organizat cît de cît, fără niciun ajutor de la București (cu exceptia cortului, toate taxele de publicitate, etc fiind achitate de noi), cînd a fost vorba de cine intră pe liste, noi de la USR Târgovişte ne-am trezit că suntem înlăturați colectiv.

După ce am strâns peste 4240 de semnături, la București, înainte cu 3 zile de data data limită pentru depunerea listelor cu candidaţi la BEJ Dâmboviţa, s-a făcut o comisie de etică unde am fost executaţi sumar, fără a fi măcar chemaţi și ascultaţi în apărare. Totuşi si un criminal beneficiază de dreptul la apărare!

Practic, principialii şi transparenţii de la USR au acționat la Târgovişte (și în mai multe județe din țară) fix după principiile staliniste ale PCR-ului şi ale Partidului Muncitorilor din Corea de Nord, în sensul că au impus ca moț de liste, 2 persoane de la București, apropiate de madam Clotilde.

Dar să vii să cocoți pe liste persoane care nu au nicio treabă cu Dâmboviţa ( pentru a găsi sediul USR din Târgoviste au cert nevoie de o hartă), singura explicaţie este aceea că probabil trebuiau cumva răsplătiţi.

Putem concluziona cu tristețe că la Dâmboviţa, USR a pierdut cel puțin un vot.
Al meu.

20161101_11_1

foto exterior: sokant.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.