April 16, 2024
News Ticker

Nu posedau permise de conducere! Au condus autoturisme pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătărani au identificat un autoturism avariat ce se afla abandonat într-un șanț, pe raza localității.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul autoturismului în persoana unui tânăr de 24 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări, a reieșit că în ziua de 27 octombrie a.c., acesta a condus autoturismul pe DN 72 A, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un șanț.

Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 33 de ani, din Petrești, care a condus un autovehicul pe DN 71, în localitatea Pucioasa, deși avea permisul de conducere anulat din luna aprilie 2004.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat.

Foto: promotor.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1