May 27, 2019
News Ticker

Exclusiv! Vor să “salveze”România, dar îşi bat joc de Dâmboviţa! Află cât de mare e ţeapa USR

USR Dâmbovița nu mai există, iar pe listele de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie figurează persoane din București și Pitești! Cu alte cuvinte, candidații USR Dâmbovița nu au nici cea mai mică legătură cu județul Dâmbovița, liderul USR, Nicușor Dan, desființând filiala județeană tocmai pentru a-și “planta” apropiații pe listele pentru alegerile parlamentare.

Este adevărat! În Dâmbovița exista filiala Târgoviște! S-a înființat, în data de 23 octombrie 2016, filiala județeană USR, s-a votat lista de candidați din Dâmbovița, dar USR București, șefii, au invalidat filiala Dâmbovița, lista devenind nulă și ne-au exclus, pe cei 22 de membri, din USR. În acest moment nu mai există organizația USR Dâmbovița! De ce?! pentru că cei din București să-și pună oamenii lor pe listele din Dâmbovița“, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Adrian Iordănescu-ex președintele USR Dâmbovița.

Așadar, Nicușor Dan și-a bătut joc de 22 de oameni inimoși, care au crezut cu tot sufletul în proiectul Uniți Salvăm România, dar care au suferit o mare dezamăgire.

Dâmbovițeni, citiți, cruciţi-vă și dați mai departe! Cât de mare este această păcăleală cu USR! “Salvatorii” vor să conducă România, dar își bat joc de un județ întreg!

20161101_4_1

Foto: fluierul.ro

Facebook Comments

1 Comment

 1. Sincer vă spun, speram ca USR să fie acel partid minune pe care-l așteaptă românii de vreo două decenii încoace.
  Nu de alta, dar cel puțin la nivel declarativ, partidul lui Nicușor Dan în frunte cu madam Clotilde(aleg să vă spun madam, pt ca v-ati romanizat), au ieșit pe piață cu un discurs perfect: noi sîntem altfel, vrem integritate, avem principii, nu ne vom compromite și vă promitem că o să facem o altfel de politică. Suna perfect, prea frumos ca să fie adevărat!
  Apoi au urmat înscrierile în partid, asta după ”o riguroasă selecție”. De fapt, era mai greu să capeți statutul de membru USR decît să prinzi un loc în față la cozile de tristă amintire de pe vremea lui Ceaușescu. Inclusiv la Târgovişte, în cele din urmă oamenii au fost riguros selectați, fiind stabilită și o conducere cu oameni exclusiv din Dâmboviţa, printre care şi subsemnatul..
  După care ne-am apucat de treabă, am făcut rost de un sediu și ne-am chinut să strîngem semnături. Numai că după ce ne-am organizat cît de cît, fără niciun ajutor de la București(cu exceptia cortului, toate taxele de publicitate, etc fiind achitate de noi), cînd a fost vorba de cine intră pe liste, noi de la USR Târgovişte ne-am trezit că suntem înlăturați colectiv.
  După ce am strâns peste 4240 de semnături, la București, înainte cu 3 zile de data data limită pentru depunerea listelor cu candidaţi la BEJ Dâmboviţa, s-a făcut o comisie de etică unde am fost executaţi sumar, fără a fi măcar chemaţi și ascultaţi în apărare. Totuşi si un criminal beneficiază de dreptul la apărare!
  Practic, principialii şi transparenţii de la USR au acționat la Târgovişte (și în mai multe județe din țară) fix după principiile staliniste ale PCR-ului şi ale Partidului Muncitorilor din Corea de Nord, în sensul că au impus ca moț de liste, 2 persoane de la București, apropiate de madam Clotilde.
  Dar să vii să cocoți pe liste persoane care nu au nicio treabă cu Dâmboviţa( pentru a găsi sediul USR din Târgoviste au cert nevoie de o hartă), singura explicaţie este aceea că probabil trebuiau cumva răsplătiţi.
  Putem concluziona cu tristețe că la Dâmboviţa, USR a pierdut cel puțin un vot.
  Al meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.