April 23, 2024
News Ticker

Partidul M10: “În Moldova, oamenii au dat peste cap socotelile oligarhilor pro-ruşi!”

Maia Sandu a intrat în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale din Moldova. Bravo, Maia și bravo oamenilor care au crezut că se poate și au votat-o, în ciuda sondajelor care îl plasau pe candidatul pro-rus, Dodon, pe primul loc, cu mult peste 50%.

Iată cum voința oamenilor schimbă planurile și poate schimba soarta și viitorul Moldovei.

Mai este doar un pas: o schimbare de macaz pe linia de cale ferată, în turul al II-lea, care să o aducă pe Maia Sandu pe primul loc și trenul în care s-au urcat moldovenii se duce spre Europa, spre dreptate, spre bunăstare, spre țara în care cetățenii Republicii Moldova vor să trăiască și, mai ales, spre țara în care copiii lor vor să trăiască. Schimbarea de macaz poate fi făcută numai de cetățeni, de cât mai mulți cetățeni care să iasă la vot. De tineri, pentru că ei știu cel mai bine în ce țară vor să trăiască, adică în țara Europa.

S-ar putea ca oligarhul Plahotniuc, marionetele lui și rușii să aibă diverse strategii pentru turul al II-lea, dar prezența masivă la vot, inclusiv a tinerilor, va învinge orice strategie potrivnică progresului european al Moldovei.

Poate că Maia Sandu este politicianul care va putea să îi aducă Republicii Moldova stabilitatea și bunăstarea care au lipsit în ultimii ani și zâmbete pe fețele oamenilor. Și, mai ales, dreptatea. Dreptatea făcută de o justiție adevărată, curată, egală pentru toți.

Republica Moldova nu trebuie să renunțe la progresele pe care a reușit să le facă, cu eforturi și după ani dificili.

Să nu uităm: democrația nu se câștigă, ci se construiește în fiecare zi și de fiecare cetățean în parte, iar uneori trebuie să ne batem pentru ea. Pe 13 noiembrie, la turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, fiecare poate participa, cu un vot, la construirea unei democrații solide si a unei justiții drepte de partea cealaltă a Prutului.

sursa foto: Facebook Maia Sandu

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1