February 22, 2019
News Ticker

Invincibil! CSM Târgovişte, debut triumfal la baschet şi volei feminin


Echipele feminine de baschet și volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște sunt neînvinse până în acest moment în competițiile interne în care sunt înscrise. Ambele formații ocupă prima poziție atât în Liga Națională de Baschet cât și în Divizia A de volei. Este un debut triumfal pentru formațiile noastre, care ne reprezintă cu mândrie orașul la nivel național.

Sâmbătă, fetele pregătite de Cătălin Tănase au învins categoric nou-promovata Sirius Târgu Mureș, scor 58-84, într-o partidă în care piesele de bază au fost Monique Coker, Elena Dincă și tânăra Anamaria Vîrjoghe (a înscris 13 p. într-un meci din LNFB la doar 17 ani),  în timp ce elevele lui Dragan Nesic s-au impus extrem de lejer în Sala Sporturilor, 3-o cu Penicilina Iași, pe reprize 25-15, 25-21, 25-16.

Pe 2 noiembrie cu Arad și Bacău!

În etapa următoare baschetul și voleiul vor face schimb de case, astfel că echipa lui Tănase va disputa în Polivalentă eternul derby al baschetului feminin românesc, contra ICIM-ului din Arad, miercuri, de la ora 18, în timp ce  voleibalistele noastre se vor deplasa la Bacău pentru meciul cu echipa locală, din cadrul etapei cu numărul V.

Este remarcabil acest debut de campionat pentru echipele noastre! Sperăm să continuăm să ne bucurăm de victorii și în etapele viitoare. Hai, CSM!

sursa foto şi text: csmtargoviste.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.