February 22, 2019
News Ticker

Adrian Ţuţuianu, acuzaţii bombă despre listele PNL: “Au de toate! Şi comunişti şi securişti !”


Liderul PSD, Adrian Țuțuianu, opinează că listele PNL Dâmbovița pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie conțin persoane caracterizate ca fiind “comuniști și securiști”, cu referire directă la primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore, și la președintele PNL, deputatul Cezar Preda.

În general, mi-am propus să dau puține replici în această campanie unor “Neica Nimeni” parașutați în județul Dâmbovița. Și spun Neica Nimeni uitându-mă la ce a declarat domnul “Tase”. Domnul “Tase” este domnul Teodor Atanasiu (nr-prim vicepreședinte PNL), numit în urmă cu câteva luni președinte interimar la PNL Buzău. Am văzut zilele trecute un interviu în care spunea că “dom’le, suntem la 15% în Buzău și ne propunem să ajungem la 25%. Am găsit probleme majore în organizație”. Deci, managementul politic pe care l-a executat acolo acest personaj (nr-Cezar Preda) dovedește că este un loser politic, un individ fără calități organizatorice, un securist, spun unii din presa locală, pregătit încă înainte de 1990, și un personaj implicat în Mafia Gunoaielor din România. Și o să venim și noi, dacă e cazul, cu precizări pe aceste subiecte, cu documente publicate în presă, nu cu alte lucruri (…).

Domnul Griguță a fost prim secretar la PCR, iar acum a refuzat să înscrie orașul Găești în Programul Operațional Infrastructura Mare, în condițiile în care, de exemplu, Cartierul Arsuri nu are rețea de apă și canal. Pe de altă parte, anul acesta s-au finalizat lucrările la Liceul “Vladimir Streinu”, dar din banii bugetului local, când putea să-l termine anul trecut, din fonduri europene. În mandatul acesta, găeştenii vor avea o mare dezamăgire, pentru că nu există niciun proiect european.

Listele PNL Dâmbovița au de toate ! Au și comuniști și au și securiști! Și astăzi regret că fostul prefect Ioan Marinescu nu mai este în echipa noastră. Domnul Ion Nicolae, de la Titu, la fel, nu a fost înscris pe listele Consiliului Județean și nici pe listele pentru Consiliul Local.

Media de vârstă la noi este de 46 de ani și cred că avem cea mai bună echipă din județ!“, a declarat Adrian Țuțuianu.

Facebook Comments

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.