December 11, 2018
News Ticker

Vicepreşedintele Alexandru Oprea ! CJ Dâmboviţa, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie


Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat în cadrul celei de-a XII-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Administrație, la categoria servicii sociale pentru proiectul ”Modernizarea și extinderea Complexului de Servicii Sociale Casa Soarelui”. Premiul acordat instituției noastre i-a fost înmânat vicepreședintelui CJD, Alexandru Oprea.

Evenimentul este organizat în fiecare an de către Portalul Național de Administrație Publică www.administrație.ro și Agenția ”Oameni și Companii”, fiind o acțiune dedicată în exclusivitate administrației publice centrale și locale din România, specialiștilor, autorităților și profesioniștilor din domeniu.

Gala s-a desfășurat în Poiana Brașov și a reunit un număr mare de lideri ai instituțiilor publice din România – prefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, administratori publici, reprezentanți ai administrației publice și ai asociațiilor profesionale.

Programul evenimentului a cuprins și seminarul cu tema: ”Management Modern în Administrație”, lansat în anul 2006, fiind primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor lăudabile din domeniul administrației publice, de educare și informare a noului tip de manager în administrația publică din România.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație evidențiază cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiativele pozitive ale specialiștilor, precum și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut.

Alături de secțiunea servicii sociale, în cadrul căreia Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat, au mai fost acordate distincții pentru cele mai performante proiecte, în domeniile: servicii publice, turism, infrastructură, educație, sănătate, urbanism și tehnologii moderne.

La ediția din anul 2015, CJD a primit premiul de excelență la secțiunea turism pentru proiectul ”Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi, județul Dâmbovița”.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.