April 18, 2024
News Ticker

Cezar Preda contraatacă: “Eu mă bat cu PSD doar în proiecte şi programe pentru oameni !”

Pentru a calma starea de neliniște și de nerăbdare a domnului Adrian Țuțuianu, fac următoarele precizări:

  1. Eu nu jignesc și nu fac atacuri la persoană folosind vechi articole de presă, cum face domnul Țuțuianu. Eu mă bat cu PSD doar în proiecte și programe pentru oameni.
  2. În calitatea mea de președinte al Filialei PNL Dâmbovița nu fac agenda ședințelor de Consiliu Județean sau Municipal, nu eu stabilesc data la care se țin aceste ședințe. Consilierii PNL Dâmbovița decid singuri cum votează. Nu există nicio persoană care să afirme că a vorbit cu mine sau că l-am influențat în vreun fel în privința votului din cadrul ședințelor de Consiliu Județean/Local. PNL este un partid responsabil iar eu, ca președinte al Filialei Dâmbovița, respect și susțin deciziile consilierilor. Nicio amenințare nu ne poate determina să facem altceva decât spune legea! Nu este pentru prima dată când domnul Adrian Țuțuianu, în mod deplasat, pune votul personal al consilierilor în seama altei persoane, din afara Consiliului, cu vădită intenție de a influența decizia consilierilor și de a schimba votul, astfel încât să îi fie dumnealui convenabil.
  3. Atacurile repetate la adresa mea nu îl onorează pe domnul Țuțuianu din mai multe motive: îmi spune că sunt “parașutat”, dar el însuși vine cu oameni “parașutați” de la centru pe listele PSD Dâmbovița pentru Parlamentul României. Îmi spune că nu cunosc județul Dâmbovița dar eu, ca inginer metalurgic, mi-am adus aportul la dezvoltarea Combinatului Metalurgic din Târgoviște, în timp ce dumnealui, ca avocat, l-a pus la pământ. Știu mai bine decât domnul Țuțuianu ce a însemnat industria metalurgică pentru acest județ.

Prin urmare, îi solicit domnului Țuțuianu să nu-mi mai folosească numele în strategia de campanie electorală! Ceea ce face dumnealui nu este o metodă nouă de campanie, este o veche tactică PSD bazată doar pe atacuri la persoană care, pe lângă faptul că nu mă intimidează absolut deloc, a ajuns să nu mai mire pe nimeni. Voi răspunde atacurilor mizerabile doar pentru ca opinia publică să cunoscă adevărul, nu de dragul unei polemici electorale cu PSD.

Deputat Cezar Preda – preşedinte PNL Dâmboviţa

 

foto: ziare.com

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1