April 26, 2024
News Ticker

Adio stadion nou pentru Chindia?! Consilierii județeni PNL blochează proiectele CJD

Noul stadion al divizionarei secunde Chindia Târgoviște, care are șanse mari la promovare în primul eșalon fotbalistic, riscă să nu se mai construiască din cauza consilierilor județeni PNL, care s-au abținut la vot. Proiectul de hotărâre viza includerea în domeniul public al județului a unui număr de 7 apartamente cu destinația “locuințe de serviciu”, ce urmează a fi predate MAI, cu efecte negative privind derularea unor proiecte în valoare de peste 60 de milioane de euro !

De altfel, în ședința CJD din 21 ianuarie 2016 a fost aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare, Caietului de sarcini și procedurii în vederea achiziționării a 10 apartamente cu destinația “locuințe de serviciu”, proiect votat în unanimitate în ședința CJD, cu 34 de voturi din 34. Dintre cei 13 consilieri PNL de acum, 5 au votat și în ianuarie 2016: Gabriel Grozavu, Jean Popescu, Adrian Mocanu, Petre Marin și Teodor Buta.

În eventualitatea nefericită în care nu se vor preda cele 10 locuințe de serviciu către MAI, CJD ar pierde terenul de 26 ha. de la fosta Unitate Militară de la Gară, cu efecte dezastruoase privind alte proiecte de anvergură, precum :

1. Noul stadion al FC Chindia Târgoviște (capacitate-12.000 de locuri) și Complex Sportiv.

2. Sediul RAR.

3. Drumul de legătură DJ 720 E între Gară Târgoviște Sud și centura municipiului Târgoviște.

4. Reabilitare Școala de Cavalerie.

5. Centrul ISU.

6. Sediul Arhivelor Județene.

7. Parcul public de Agrement, proiecte care depășesc 60 de milioane de euro!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1