March 29, 2024
News Ticker

Scandal în Consiliul Local Găești ! PNL și-a adjudecat toate locurile din C.A.

PNL și-a votat oamenii în toate consiliile de administrație ale unităților de învățământ din orașul Găești, în perspectiva viitorului concurs de ocupare a funcțiilor de directori de școli și licee.
“Nu ne interesează democrația, noi vrem tot !”, ar fi mărturisit unul dintre liderii PNL Găești la ședința Consiliului Local Orășenesc de luni după-amiază.

Zis și făcut, cu votul majorității (9- PNL, față de 8- PSD și ALDE), toate cele 14 poziții în consiliile de administrație din școlile și liceele din Găești au fost adjudecate de către PNL.
“Au consilieri care sunt în 3 C.A.-uri din 6, iar acum le-au luat pe toate, situație fără precedent în politică postdecembristă dâmbovițeană. E absolut jenant, o lipsă cruntă de bun-simț și, până la urmă, de normalitate. Le este frică de concursul de management la școli și licee, înaintea alegerilor parlamentare”, ne-a mărturisit Fănuț Costea-consilier local și președinte PSD Găești, vicepreședinte PSD Dâmbovița.

În acest context, interesantă ar fi reacția conducerii Inspectoratului Școlar Județean pe marginea acestui subiect, asupra căruia vom reveni.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1